Back home..
Door: Isabel
05 Juni 2006 | Nederland, Breda
Hallo allemaal,
Hier alweer het laatste mailtje.
Zaterdag hebben we toch weer slecht weer gehad in Miami, toen we op Ocean Drive waren begon het te stortregenen en te onweren dus zijn we maar weer terug gekeerd.
Het RIU hotel in Miami is echt het allerslechtste hotel dat er bestaat, ga daar niet naar toe! Het is oud, de bedden zijn hard, het is er zo gehorig dat het net lijkt alsof het spitsuur door de kamer rijd, als je wat te eten besteld moet je er een uur op wachten, de tv deed het niet, als je een flesje fris uit de automaat wil halen moet je eerst vier verdiepingen afgaan voor je een automaat vind die niet leeg is en je geld pakt, we kregen een stinkende rokers kamer ipv een niet rokers kamer en als klapper op de vuurpijl werden we om 5 uur s nachts wakker omdat het water uit het plafond stroomde! Naast de deur en in de badkamer. Pascals koffer stond er onder, gelukkig was hij dicht want anders was alles doorweekt geweest. Moesten we dus midden in de nacht verhuizen naar een andere kamer. De volgende dag maar eens flink ons beklag gedaan bij de manager.
We hebben niet alleen maar op ons dikke gat in de zon gelegen hoor Ingrid, er was ook een fitness zaal waar ik een lesje spinning heb gedaan en Pascal heeft hardgelopen op de sintelbaan bovenop. Goed he?
Gisteren vlogen we eerst naar Washington en vanuit daar naar Amsterdam. De vlucht zou een uur korter duren (6,5 uur) dan gepland, maar het vliegtuig had een lekke band zodat we nog een uur hebben moeten wachten voor we konden vertrekken. We zijn vanmorgen om half 8 aangekomen, voor ons was het eigenlijk nog half 1 s nachts. We slaan nu dus een nachtje over. Straks maar vroeg naar bed en morgen weer aan het werk!
We vonden het erg leuk dat jullie zo massaal op onze berichtjes gereageerd hebben!
groetjes, Pascal en Isabel
Hier alweer het laatste mailtje.
groetjes, Pascal en Isabel
05 Juni 2006 - 17:19
Ingrid:
Zo jammer genoeg voor jullie en voor ons zit het er weer op, we zullen de mailtjes missen het was leuk om jullie reisverslag te lezen. En eens een slecht hotel is ook leuk hoor daar kan je later erg om lachen.
goeie vlucht en welkom in the Nederland -
05 Juni 2006 - 18:08
Danny:
Hoi Vakantiegangers,
Back to the real world.
Ik hoorde van Menno dat jullie vandaag terug zijn in ons mooie Nederland. Geniet nog maar lekker van de mooie reis die jullie gemaakt hebben. Kan niemand meer van jullie afpakken.
Groetjes De Catsemannen uit Oostburg -
06 Juni 2006 - 13:03
Annet:
Jee julli ezijn gewoon al weer aan t werk! Wat is die reis snel gegaan zeg! Jullie hebben het echt geweldig gehad en heb genoten van jullie leuke verhalen. Ben benieuwd naar jullie foto's! gaan we elkaar eindelijk zien! We moeten maar snel even een datum prikken.
Succes met ontvakantien maar je dat zal veel te snel gaan!
Tot snel! Groet annet -
06 Juni 2006 - 17:21
Freddy En Addie:
jammer voor jullie dat het voorbij is hebben echt van jullie berichten en fotos genoten maar zijn ook weer blij dat jullie gezond en wel weer thuis zijn -
06 Juni 2006 - 17:48
Marian Johan:
Daar sluiten we ons helemaal bij aan. -
19 November 2008 - 13:27
Judith: