Grand Canyon zaterdag 13 mei - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van pascalisabel - WaarBenJij.nu Grand Canyon zaterdag 13 mei - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van pascalisabel - WaarBenJij.nu

Grand Canyon zaterdag 13 mei

Door: Isabel

Blijf op de hoogte en volg

13 Mei 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hallo allemaal,

Allereerst: We vinden het erg leuk dat jullie allemaal op onze site reageren, echt super! De vorige keer moest het een beetje snel gaan, want eigenlijk ging het al sluiten maar we mochten nog wel even langer blijven. Achteraf was het nog gratis ook, want hij had z'n kassa al afgesloten.
Daarna wat in het hotel gegeten. Deze keer geen homo's (en Ingrid, Pascal had de vorige keer zijn vork al in de aanslag) maar nu zaten we tussen de bejaarden (met enorm grote brillen!)De rollators, electrische rolstoellen en kunstgebitten vlogen om onze oren. Pascal maakte zich al zorgen om een gaatje in z'n t-shirt, maar aan de andere gasten te zien was dat niet nodig hoor. Naast ons zat een jongen in z'n hemd en tegenover hem een tweede Piet Plassche. (Voor degene die hem niet kennen, ga d'r maar van uit dat het niet echt een fris persoon was.) Maar goed, we hebben weer erg gelachen.
Het is elke keer weer lastig om ergens iets gezonds te krijgen. Overal zie je hamburger en friettenten. Wendy's, Denny's, Mc Donalds, Jack in the Box, noem het maar op het is er. Het is dan ook niet gek dat die Amerikanen allemaal zo dik zijn. En niet een klein beetje dik, echt heel dik.
(En de andere helft is opgespoten en strakgetrokken).
Toen we bijvoorbeeld in de Sea World een broodje wilden eten. Dan krijg je een mega dienblad, een mega cola die wij niet eens opkunnen en als je dan een broodje besteld, liggen er meestal 6 plakken ham op en minstens 2 soorten kaas. In dit geval stukken kip en beenham. Je krijgt er dan friet of chips bij. Als we dat op hebben, hebben we meteen voor een hele dag genoeg.

Gister zijn we naar de Grand Canyon gereden. Het is hier nog steeds warm, maar nu is het beter uit te houden. Ik schat zo'n 25 graden. Het was erg mooi. We hebben een stuk met een pendelbus gedaan, want daar mag je nu niet met de auto komen. Later zijn we nog eens terug gekomen voor de zonsondergang. Pascals statief kwam van pas! En we waren echt niet de enige met ee statief... Ook de zonsondergang was erg mooi, vanaf Hopi point. Dat is schijnbaar de beste plek.
Vandaag gaan we verder langs de Grand Canyon naar Monument Valley.
Enne... het lange wachten wordt nu beloond, Pascal is op een andere computer foto's op de site aan het zetten! Bij het vorige berichtje (Laughlin) staat nu ook een foto.

groetjes, Pascal en Isabel

• 13 Mei 2006 - 16:53

Marian:

Ik dacht toch echt dat er geen tweede Piet bestond hoor.De foto's zijn een beetje aan de kleine kant. Krijg ze namelijk niet vergroot.

• 13 Mei 2006 - 17:39

Theo En Jenny:

Mooie omgeving, wel een beetje warm daar.
    Ze zijn er niet zijnig met een plakje ham tussen een broodje, kunnen ze hier nog eens een voorbeeld aan nemen,
    Groetjes uit Breskens.

• 13 Mei 2006 - 19:09

Merel:

Echt super, al die verhalen van jullie.
    Ik reis zo een beetje met jullie mee!
    Geniet ervan!
    Liefs,
    Merel

• 13 Mei 2006 - 23:31

Freddy:

jullie zijn vandaag alweer op het verste punt landinwwart en gaan dan weer richting kust prachtig om ookweer fotos te kunnen bekijken peter was niet thuis en we zijn met de vectra naar breda geweest hier ook alles ok tot de volgende keer en veel plezier in lake powell

• 14 Mei 2006 - 07:14

Joyce:

Wat een mooie foto's!
    (Marian, normaal gezien als je er op klikt vergroten ze)

Groetjes Joyce

• 14 Mei 2006 - 07:25

Opa En Oma Oubrie:

jullie hebben het weer warm
    gehad we zijn naar michel
    zijn verjaardag geweest zaterdag nog een weekje en dan gaan wij ook gaan varen daar heb ben moed op
    dan maar goed weer dan is alles goed verder nog veel plezier en eet nog maar een hamburger
    groetjes opa en oma oubrie

• 14 Mei 2006 - 11:05

Angelo:

onze computer doet het weer dus ik kan weer volgen en bedankt voor het smsje groetjes uit wosburg

• 14 Mei 2006 - 11:57

Katijf:

hallo isabel en pascal
    Jullie berichtje gezien
    Geniet van alles en of die amerikanen nu dik of dun zijn dat zal jullie een rotzorg zijn Neem allen leuke dingen op .Deze reis nemen ze jullie niet meer af ,Oma en opa deSmit

• 14 Mei 2006 - 12:14

Ingrid:

ik krijg de foto,s ook niet groter maar ik neem aan dat ik ze toch nog allemaal eens te zien krijg veel plezier weer wij lotte en ik gaan op schoolkamp in Brugge niet zo ver maar ook mooi hoor en gezellig doei maar weer

• 14 Mei 2006 - 17:03

Ina,rudy En Johnny:

je voorproefje voor de grand canyon heb je destijds al gehad in de verdon pascal,die vonden we toen al formidabel, maar de "echte" is zo te zien toch nog al een behoorlijk beetje "muuuch bigger".
    ben ook eens benieuwd naar een foto van jullie amerikaan.nog bedankt voor jullie verjaardagswensen uit amerika.

• 14 Mei 2006 - 18:46

Carolien:

Hoihoi,
    Het lijkt daar beter dan in "sintekruus". Geniet ervan en heel veel plezier nog . Tot op de "keremesse", dan praten we bij en drinken een pint!

• 15 Mei 2006 - 09:30

Addie En Michel:

isabel hoe krijg je het toch voor elkaar om weer een gekke duitser tegen te komen. boeken jullie die erbij bij elke vakantie????

• 15 Mei 2006 - 09:49

Addie:

mischien werken rookpluimen beter dan sms jes!!!!!!

• 15 Mei 2006 - 16:19

Annet:

Als ik jullie lees voel ik me ook een beetje op vakantie! En dan die foto´s erbij helemaal! Super lekker man! Zit ik de hele dag achter mijn bureautje maar een beetje te ploeteren. Ik gun t jullie van harte hoor! haha! Geniet er van en kijk alweer uit naar t volgende verhaal!

Ciao! Annet

• 15 Mei 2006 - 21:17

Luc:

stelletje fastfood-junks en dan net doen of het veel is,hebben ze daar geen bier dan in plaats van cola? groeten van teiland.

• 16 Mei 2006 - 17:51

Aniek En Jeroen:

Hoi,
    super om allemaal te lezen..moest erg lachen dat je de Amerikaanse Piet Plasche al ontmoet hebt..
    Veel plezier nog, groetjes Aniek en Jeroen

• 17 Mei 2006 - 12:29

Rob:

Hello Isabel en Pascal.Ik heb jullie logboek eens doorgelezen en de foto's bekeken. Het ziet er allemaal super uit!!! Ik wens jullie verder veel plezier daar in de States! Greetz, Rob