Los Angeles, 8 mei
Door: Isabel
08 Mei 2006 | Verenigde Staten, Malibu
Hallo allemaal!
Hier ons eerste berichtje.
Onze vlucht is goed verlopen, best lang, 8,5 uur naar Chicago en daarna 4,5 uur naar LA. Hier is het 9 uur vroeger, dus dat was een hele lange dag. Dus weinig nachtrust gehad. (Nog minder dan het Koninginneweekend in Amsterdam vorig weekend. Was wel gezellig he?).
Daar aangekomen de auto opgehaald. Ik (Isabel) mag er niet in rijden omdat ik nog geen 25 ben (nog 4 weken...). Dan moet je 20 dollar per dag betalen. Dat vonden we een beetje veel. Daarna mochten we er gewoon een uitkiezen! Het werd een Pontiac grand prix v6. Echt een stoere bak. Het rijden in een automaat valt erg mee.
Het hotel is ook erg luxe, we hebben op de kamer twee mega tweepersoonsbedden, dus we kunnen allebei overdwars in bed slapen.
De wegen hier zijn vrij slecht. Het is hier ook erg druk op de wegen, zeker als je je bedenkt dat je op sommige stukken op zondagavond op een 5 baans snelweg in de file staat.
Gister zijn we naar Hollywood geweest. Hollywood Boulevard valt tegen, het grootste stuk is vuil en oud. Wel leuk zijn al die sterren (walk of fame). We hebben de Hollywood letters ook gezien. Om ze beter te kunnen zien zijn we de Hollywood Hills ingereden, maar erg dicht kun je er niet bijkomen. Toen we daar liepen, attendeerde een aardige vrouw ons erop dat er een slang over de stoep 'liep' (hoe noem je dat?). Die hadden we niet gezien. Het uitzicht was niet zo goed. Het was wel mooi helder zonnig weer, maar door de smog boven de stad kun je niet zoveel zien.
Daarna Rodeo Drive, erg chic. De straat was afgesloten vanwege het einde van de race Gumball 3000. Er stonden vette raceauto's!!
Daarna door Beverly Hills en Bell Air gereden. Veel villa's. Onze adem stokte even toen we voorbij een villa kwamen waar 6!! van de nieuwste modellen Ferrari's voor de deur stonden! En nog jeeps!
Vandaag zijn we in Malibu en we gaan ook nog naar Santa Monica en Venice Beach. Helaas is het bewolkt. Gister was dat ook, maar s middags werd het stralend weer. Dus nu hebben we zonnebrand mee, korte broek aan enz. maar ik denk niet dat we het nu nodig hebben.
O ja, we hebben hier even bij Denny's ontbeten, en we hebben voorlopig geen honger meer.... Jeetje, wat een ontbijten! Geroosterd brood met dubbel kaas, ham, spek en ei en rosti erbij was zo'n beetje het 'lichtsverteerbaarst'.. Je begrijpt dat we voorlopig geen honger meer hebben. Nu snappen we ook waarom er zoveel dikke Amerikanen zijn. Die zitten 's ochtend al aan de hamburgers en friet.
Tot mails,
Pascal en Isabel
Hier ons eerste berichtje.
Tot mails,
Pascal en Isabel
08 Mei 2006 - 20:52
Lisette:
Hey klinkt erg leuk allemaal! Het enige spannende wat ik meemaakte was een ritje door de macdrive met Serge en Annet, dus ik stop snel weer ;) Geniet ze en ik kijk uit naar jullie volgende bericht -
09 Mei 2006 - 05:00
Freddy En Addie:
hallo echt jammer isabel dat je niet met die auto mag rijden heb hem op internet opgezocht prachtige auto wel een verschil met de escort ook aan de pomp denk ik maar daar moet je nu maar even niet aan denken verder veel plezier en tot de volgende keer o ja nac blijft in de ere divisie -
09 Mei 2006 - 05:15
Marian:
Jullie houden het daar wel een beetje uit, denk ik zo.Veel plezier. -
09 Mei 2006 - 08:12
Tonnie:
groetjes uit breskens een ontbijtje is nooit weg of een hamburger o ja AJAX won ook nog even de beker het is hier ook bewolkt wel droog
tot volgend bericht
groetjes tonnie karin manuela en melvin -
09 Mei 2006 - 11:13
Opa En Oma Oubrie:
pascal en isabel jullie mail ontvangen het ontbijt is daar goedeet niet te veel anders mag je niet mee naar huis want dan ben
je te zwaar grtopa en oma -
09 Mei 2006 - 15:06
Jolien:
heej Pascal en Isabel,
Als ik jullie verhaal zo lees, ben ik echt jaloers! Echt heel leuk gewoon...hou me op de hoogte he!! Heel veel plezier verder, geniet er van! doeg xx -
09 Mei 2006 - 17:29
De Kokjes:
hey heel erg leuk en nog veel plezier de groetjes uit zeeland
09 Mei 2006 - 17:59
Michel:
tja volgens mij, kruipt een slang, isabel. mischien toch nog wat last van het weekend in amsterdam????
het klinkt allemaal wel erg leuk maarre waar blijven de foto's.
oja volgens mij moet die denny in amsterdam ook maar iets beginnen (ivm jeroen)
groetjes michel en (vanuit duitsland) maritza -
09 Mei 2006 - 19:39
Reggy En Nathalie:
We zullen jullie op de voet volgen en regelmatig reageren. Blijkbaar al behoorlijk wat indrukken opgedaan in zo'n korte tijd en het begint pas. Veel plezier en hou ons op de hoogte. Groetjes vanuut truzement -
10 Mei 2006 - 07:02
Ina,rudy En Johnny:
nog maar net aangekomen en jullie hebben toch weer al veel bijzonderheden gezien.het lijkt zo kort geleden dat je een jaar of zes was en met je auto,s speelde,en nu scheur je met een grote pontiac over de wegen van america met je eigen filmster naast je. veel plezier verder en tot mails -
10 Mei 2006 - 08:16
Niek:
Hey, dat klinkt idd. erg goed allemaal. Kzou zeggen: amuseer judder daar maar goed! Al twijfel ik daar niet aan.
Groeten. -
10 Mei 2006 - 08:56
Jeroen:
mmm lekker spek mee eiers veel plezier en groetjes v -
10 Mei 2006 - 16:11
Petra:
He hallo,
Heel veel plezier daar, geniet er lekker van.. Voor je het weet sta je weer op het vliegveld.
Groetjes Petra en Machiel -
11 Mei 2006 - 20:07
Ruud Rietkerken:
leuk dat wij ook op de mailinglijst staan,erg veel plezier, wij zijn tegenwoordig ook globetrotters en hopen ook amerika eens te bezoeken. groet ruud uit Breda, niet die ene maar die andere, by the way , gisteren was ik nog op de koffie in st kruis.